Prečerpávacia stanica Aqualift F Compact

1111111

Kompaktná verzia prečerpávacej stanice pre kompletné odvodnenie suterénu.

Jedna za všetky: Aqualift F Compact prevezme kompletné odvodnenie suterénu. Prečerpávacia stanica dopravuje odpadovú vodu, dokonca aj splaškovú vodu, bezpečne a úplne automaticky cez hladinu vzdutia do vyššie položeného kanalizačného kanála – aj po prasknutí potrubia alebo zaplavení – vďaka integrovanej funkcii odvodnenia. Kompaktné rozmery umožňujú jednoduchú podlahovú dosku alebo exponovanú inštaláciu Aqualift F Compact. Riadi ho riadiaca rozvádzač Comfort so systémom vlastnej diagnostiky SDS, ktorý je dodávaný pripravený na pripojenie.

 

 

 

 Aqualift F Compact je k dispozícii v dvoch verziách, a to buď na odkrytú alebo na inštaláciu na podlahovú dosku – môžete si vybrať medzi čiernym krytom alebo obkladom do poklopu. Okrem toho je každé zariadenie dostupné ako prečerpávacia stanica Mono alebo Duo.

 INŠTALÁCIA PODLAHOVEJ DOSKY

Aqualift F Compact je takmer neviditeľná prečerpávacia stanica, ak je inštalovaná v podlahovej doske. Integrovaný odtok v kryte zvláda povrchovú vodu v pivnici. Aj v prípade prasknutia potrubia alebo zaplavenia Aqualift F Compact nepretržite odčerpáva odpadovú vodu a udržiava tak suterénne miestnosti suché.

 

MAXIMÁLNA BEZPEČNOSŤ

Inteligentná riadiaca jednotka s integrovaným systémom vlastnej diagnostiky SDS a zálohovaním batérie nepretržite kontroluje všetky elektrické komponenty a vedie čitateľný elektronický prevádzkový denník.

 

INŠTALÁCIA DO VODOTESNÉHO BETÓNU

Tesniaca sada KESSEL na inštaláciu do vodotesného betónu zaisťuje spoľahlivú ochranu pred spodnou vodou. Predlžovacia časť so stredovou prírubou a elastomérovou hydroizolačnou membránou umožňuje realizáciu aj v hlbších montážnych situáciách.